Nous sommes actuellement le 18 Juillet 2019, 14:56

en: de bovenste knop is genaaid

 
Message(s) : 199
Inscription : 08 Octobre 2018, 08:51

en: de bovenste knop is genaaid

Message par caicai2017 » 02 Juillet 2019, 04:05

Het poloshirt, dat gedragen werd tijdens het Nike Air Max 2017 Mujer rijden met paarden en zwaaiende hamers, werd uitgevonden tegen het begin van de 20e eeuw (het fin de siecle, als je zin hebt). De meer atletische evolutie, de Nike Air Max 95 Damen tennispolo, speelde in de jaren twintig van de vorige eeuw en werd later overgenomen door golf en vervolgens als een nonchalant elegant, veelzijdig kledingstuk.
Gedurende enkele jaren was er een harmonie - wat goed genoeg was voor sport was goed genoeg voor stijl. Daarmee had de polo een glorieuze dualiteit. Ergens veranderde iets Nike M2k Tekno Dames op de een of andere manier: naarmate de sport vorderde, werden de behoeften van atleten genuanceerder en de vervaardiging van de polo verschoven van piquékatoen naar meer progressieve materialen. Dit resulteerde in twee algemene iteraties: een polo voor sportieve achtervolging en een voor ontspanning. De Nike Polo vernieuwt het gelukkige evenwicht van het kledingstuk door een traditionele pasvorm Nike Air Max 270 Damen en gevoel te behouden en Nike Air Max 97 Womens te combineren met een innovatieve, gepatenteerde fabricage. "Het was belangrijk om de rollapaluza.fr traditionele esthetiek van de sport na te streven en tegelijk de beweging van de sport te ondersteunen.De stoffenmix, met een buitenkant van katoen en een polyester interieur, lost dit op omdat het de polo in staat stelt om langs de huid te glijden terwijl hij in beweging is", zegt Kelly Tweeden, Creative Director voor kleding, speciale categorie?n. Het resultaat is een comfortabel kledingstuk dat standhoudt tijdens de hedendaagse prestaties: de Nike Polo is misschien helemaal nieuw, maar hij voelt net als een traditionele katoenen piquépolo - dezelfde aanraking, hetzelfde gordijn.
Een knoopsluiting met twee knopen en een parelachtige afwerking zorgt voor sportieve elegantie.
De drop-tail zoom verleent een vormelement en functies om het hemd Nike Roshe Run Femme tijdens acteren te Nike Air Max 270 Womens verstoppen.
Standaard pasvorm en slanke pasvorm zorgen voor een klassieke Nike Air Max 270 Femme styling. Het is ontworpen met een nieuw gepatenteerd verguld breisel dat katoenen vaartuigen aan de buitenkant combineert met koelcomfort naast de huid.
De punten van de kraag zijn gemaakt om krullen te voorkomen en plat te liggen.
De ventilatieopeningen aan de hals van de nek en de tape aan de binnenzijde van de hals voelen glad aan tegen de huid.
Oogjes bij elke onderarm verbeteren de luchtstroom.
Er zijn drie onderscheidende versieringen: de bovenste knop is genaaid met oranje draad en vormt een "N;" een klein oranje label is te zien aan de buitenkant van elke sluiting; en het label aan de binnenkant verwijst naar Nike's originele schoenendoos. Serena Williams zal op de grasvelden van Londen stappen met een prachtige witte jurk, compleet Nike Air Max 97 Femme met sweater-gebreide texturen. Net zo prominent is een toegevoegd element op het kledingstuk: een genaaide Swoosh-broche gemaakt Nike Roshe Run Femme met
Bijgenaamd "the Broosh", werd het accessoire ge?nspireerd door decoratieve sieraden van vorige generaties. "Ik wilde ook dat ze het gevoel had dat het iets was wat haar grootmoeder had kunnen dragen, maar geef het natuurlijk een moderne draai en maak het precies goed voor Serena," zegt Abby Swancutt, Global Design Director van NikeCourt.
De Swoosh bestaat uit 34 kristallen - de leeftijd waarop Serena in 2016 haar meest recente London Slam won. Het is de eerste Swooshski Crystal Swoosh gemaakt met Nike.

Retour vers Questions fréquentes